Iets over mezelf

Mijn naam is Hetty Janssen en woon in het mooie stadje Grave. 
Verder ben ik moeder van twee jongens en samen met mijn partner hebben we een samengesteld gezin.
Hetty

Het heeft me altijd al erg geboeid om mensen te kunnen helpen en te inspireren. Jaren geleden ben ik een pedicure praktijk gestart om zo mijn passie te kunnen volgen. Door het aanraken en masseren van de voeten, kwam ik erachter dat mensen zich meer vrij en open voelden. Hele verhalen kwamen naar voren over dat wat mensen bezig hield. Dit vond ik zo interessant en waardevol dat ik me hier verder in ben gaan verdiepen.

Een (driejarige) opleiding voetreflexzonetherapie en een jaar medische basiskennis was het begin. Nu verdiep en ontwikkel ik me steeds verder in de mens als geheel (holistisch) en hoe mooi is dat. Mijn intuïtie is sterk ontwikkeld en ik kan daar volledig op vertrouwen.


Nieuwsgierig geworden? Ik wil je graag ontmoeten!

Warme groet,
Hetty Janssen