Massages 

Intuïtieve ontspanningsmassage

Dit is een massage waarbij ik mijn gevoel volg waar spanningen zich ophopen, of waar het nodig is om aandacht te schenken. Deze massage geef ik op je rug, schouder, nek, je hoofd en voeten. Je mag ook zelf je voorkeur aangeven. De massage werkt zeer ontspannend en verlichtend. Een moment om weer even helemaal bij je gevoel te komen!
Deze massage duurt een uur.

Voetzonereflextherapie

Het is zeer uitgebreid waar ik je mee zou kunnen helpen. Enkele voorbeelden van klachten kunnen zijn: Stress, depressie, burn-out, migraine, verdriet, slapeloosheid. Ondersteuning en reiniging bij vastenkuur of na narcose. Spijsverteringsklachten, darmkrampjes baby’s, rugklachten, spieren en gewrichten, bedplassen.
Vage klachten zonder bekende oorzaak.

Massages die ik kan inzetten zijn op het gebied van:

Ademhaling
Lymfereiniging
Spijsvertering
Spieren en gewrichten
Hoofd
Nieren, blaas
Zonnevlecht
Aura, Hormoon, Meridiaan, Chakra (energetische massages)
Metamorfose (bij grote veranderingsprocessen)
Deze massage duurt een uur.

Behandelplan voetzonereflextherapie

Wil je graag aan een klacht werken dan kunnen we een behandelplan opzetten. Tijdens een intakegesprek krijg ik een beeld van je klachten en medische achtergronden. Ook inspecteer ik je voeten op allerlei punten. Aan de hand van al deze gegevens stel ik een behandelplan op. Voor en na elke behandeling kijk ik hoe het met je gaat en welke veranderingen hebben plaatsgevonden. Een behandelplan bestaat meestal uit 4 tot 6 behandelingen, met het liefst een week ertussen.
Deze massage met intake duurt 1,5 uur.