Healing (heling)

Het menselijk lichaam bestaat uit en is omgeven door een energieveld. Als deze energie niet vrij stromen kan, zit je minder goed in je vel.
Oorzaken kunnen zijn onverwerkte emoties en ervaringen, vastgeroeste denkbeelden van jezelf, door anderen (hoe goed ook bedoeld) opgelegd, of opgehoopte stress, al dan niet bewust. 

Een healing is een energetische behandeling, waarbij ik je help om oude energie los te laten. Energie die niet meer bij je past (door ontwikkelingen die je hebt doorgemaakt), maar die je nog wel “meesjouwt”.
Oude energie ervaar je als een onrust, je voelt je niet lekker in je vel. Het voelt als een ballast. Het is als een rugzak die vol zit! 

Voor wie?

Voor iedereen die behoefte heeft aan meer energie. Voel je je depressief, angstig, somber, emotioneel, onrustig of futloos, dan is een healing bijzonder geschikt. Een healing brengt je dichter bij je kern en meer in contact met jezelf. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de healing zit je op een stoel en verder hoef je niets te doen. Als healer stem ik af op jouw energie en kijk naar wat je kan en wil loslaten. Hierbij ondersteun ik je.

Reacties na een healing.

De meeste mensen voelen zich na een healing weer rustig, opgelucht en helder. Je ervaart innerlijke rust en voelt je meer in je kracht staan. Soms wordt er iets in beweging gebracht, een bewustwordingsproces, waardoor je ineens inzicht krijgt in iets.
Ik vertel na afloop in het kort wat er losgelaten is en wat je ervoor in de plek wilde. Mensen herkennen vaak veel van wat ik ze vertel.
Opmerking: Je laat alleen los wat je los wilt laten, niets meer en niets minder.
De healing duurt een half uur.