Healing (heling)

Een healing is een energetische behandeling, waarbij ik je help om oude energie los te laten. Je hebt er in het dagelijkse leven last van, doordat je onrust ervaart, of je niet meer in balans voelt

Een healing brengt je weer in balans en in contact met jezelf. Het menselijk lichaam bestaat uit en is omgeven door een energieveld. Als deze energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel. Oorzaken kunnen zijn onverwerkte emoties en ervaringen, vastgeroeste denkbeelden, of opgehoopte stress, al dan niet bewust. 

 

Voor wie?

Heb je behoefte aan meer energie, voel je je depressief, angstig, somber, emotioneel, onrust of futloos, dan is een healing bijzonder geschikt.
 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de healing zit je op een stoel en verder hoef je niets te doen. Als healer stem ik af op jouw energie en kijk naar wat je kan en wil loslaten. Hierbij ondersteun ik je.

 

Reacties na de healing.

De meeste mensen voelen zich na een healing rustig, opgelucht en helder. Je ervaart innerlijke rust in je lichaam en voelt je meer in je kracht staan. Soms wordt er iets in beweging gebracht, een bewustwordingsproces, waardoor je ineens inzicht krijgt in iets.